Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Τροχαίο δυστύχημα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ


MEGA TV:  MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑMEGA TV:  MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑΤρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στη Χίο όταν υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με έντεκα επιβάτες, εξετράπη της πορείας του, πέφτοντας σε απότομη πλαγιά ύψους 15 μέτρων περίπου και τυλίχτηκε στις φλόγες.
Ο οδηγός του λεωφορείου, σύμφωνα με πληροφορίες, έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο του οχήματος και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, αλλά και τις μπάρες, έπεσε στο γκρεμό. Την ώρα εκείνη, 08:30 το πρωί, το λεωφορείο κατευθυνόταν στο χωριό Συκιάδα.
Διερχόμενοι οδηγοί, πυροσβέστες και αστυνομικοί που έφθασαν άμεσα στο σημείο, βοήθησαν στη διάσωση των επιβατών, ενώ έσβησαν και τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σημείο.
Νεκρές ανασύρθηκαν δύο γυναίκες 57 και 70 ετών, καθώς και ένας 66χρονος άνδρας, ενώ με τραύματα διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου ο 50χρονος οδηγός και οι υπόλοιποι 8 επιβάτες, ηλικίας από 16 έως 77 ετών.
Άνδρες της τροχαίας Χίου ερευνούν για τα αίτια του δυστυχήματος. Ήδη έχουν ζητηθεί από το ΚΤΕΟ του νησιού όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να διαπιστωθεί η κατάσταση στην οποία ήταν το λεωφορείο, ενώ περιμένουν και την κατάθεση του 50χρονου οδηγού, μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.