Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

02/07/2012 Τελετή αποφοίτησης πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης (ιδιώτες).






02/07/2012 Τελετή αποφοίτησης πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης (ιδιώτες).


Πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου 2012, η αποφοίτηση συνολικά 568 νέων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης, προερχόμενων από ιδιώτες, 277 στο παράρτημα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στα Βίλια Αττικής και 291 στη Νάουσα Ημαθίας.

Στην τελετή που έλαβε χώρα στο παράρτημα των Βιλίων, παρέστησαν ο Γενικός Επιθεωρητής Π.Υ. Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Γεωργακόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Υποστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Καβέτσος, ο Διοικητής της Σχολής Βιλίων Πύραρχος  Άγγελος Κοτσιώρης, ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ευδυλλίας κ. Γεώργιος Δρίκος, ενώ την τελετή στο παράρτημα της Νάουσας παρακολούθησαν, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος ΠΣ Δημήτριος Ζάχος και ο Διοικητής της Π.Υ. Βέροιας Πύραρχος Διονύσιος Συντίλας. Και στις δύο τελετές εκτός απ το προσωπικό, τους εκπαιδευτές και εκπροσώπους τοπικών φορέων παρέστη μεγάλος αριθμός συγγενών και φίλων των νέων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.

Οι Διοικητές των Σχολών ανέγνωσαν Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού του Π.Σ. Αντιστράτηγου Παναγιώτη Μπονάτσου όπου μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στους νέους πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, ανέφερε : «Με τη βεβαιότητα ότι θα φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών της πολιτείας και των παραδόσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, σας καλωσορίζω στις κεντρικές και περιφερειακές Υπηρεσίες, που θα αποτελέσουν τις επάλξεις απ’ όπου θα δίνετε τις «μάχες» σας και σας εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα».